Prelucrari Mecanice

Productie piese noi si piese de schimb, reparatii, prestari servicii

New Teh - Prelucrari metalice prin aschiere


Societatea comerciala New Teh SRL este o societate cu capital integral privat si a fost fondata in anul 2001.

Domeniul principal de activitate este prelucrari mecanice prin aschiere pe masini clasice si masini cu comanda numerica. Realizam produse ce au utilizare in diverse domenii de activitate, cum ar fi industria componentelor din material plastic, industria fibrelor si firelor sintetice, industria componentelor din cauciuc, industria prelucrarii lemnului, industria constructiilor civile si industriale, industria transportului de marfuri, comert, automatizari, agricultura etc.
Prin experienta acumulata in decursul anilor avem capacitatea de a satisface cele mai exigente cerinte si putem executa o gama foarte variata de produse pe baza de desen, model sau conceptii proprii pornind de la ideile sau schitele clientilor nostri.
Suntem recunoscuti pe plan local,in judetul Neamt si pe plan national, pentru raportul calitate/pret foarte bun, diversitatea produselor, personal calificat si competent, promptitudine si flexibilitate in onorarea comenzilor.
In anul 2009 cu ajutorul unor fonduri europene de dezvoltare am construit o hala noua si am achizitionat utilaje noi. In anul 2006 ne-am situat pe locul I, iar in anul 2010 pe locul III in Topul Firmelor.